Փնտրում եք բարձր վարձատրվող աշխատանք՝ սեղմեք ԱՅՍՏԵՂ
Անմիջապես պետք է նշել, որ ճիշտ պատրաստված սուշին առողջարար և չափազանց սննդարար ուտեստ է։ Այն ներառում է ծովային ձկներ (թունա, օձաձուկ, սաղմոն և այլն), որոնք հարուստ են վիտամիններով, մակրո և միկրոէլեմենտներով։ Ծովամթերքի հիմնական արժեքը կայանում է օմեգա-3 ճարպաթթուների բարձր պարունակության մեջ, որոնք ապահովում են սուշիի օգուտները օրգանիզմի համար։ Դրանց օգտագործումը դրական ազդեցություն է ունենում բոլոր օրգանների և համակարգերի վրա և ունի բազմաթիվ օգտակար ազդեցություններ.
- բարելավում է արյան անոթների և սրտի աշխատանքը,
- դանդաղեցնում է աճառի կոլագենի մանրաթելերի քայքայումը և դրանով իսկ ամրացնում հոդերը,
- նորմալացնում է արյան ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը,
- բարելավում է հիշողությունը և ուղեղի գործունեությունը,
- վերացնում է դյուրագրգռությունը, նյարդայնությունը, ավելացած հոգնածությունը,
- հարթեցնում է հորմոնալ ֆոնը,
- ամրացնում է իմունային համակարգը,
- կանխում է ուռուցքաբանության զարգացումը,
- դանդաղեցնում է ծերացման գործընթացը և նպաստում մաշկի երիտասարդացմանը:
Այսքանին զուգահեռ, Orer.am-ը ցանկանում է տեղեկացնել նաև սուշիի վնասների մասին.
Սուշին ճաշատեսակ է, որը կարող է օգտակար լինել միայն այն դեպքում, եթե պահպանվի սպառման ցուցանիշը։ Եթե դրանք ուտում եք մեծ քանակությամբ կամ օգտագործում եք անորակ արտադրանք, դա հղի է բազմաթիվ բացասական հետևանքներով։ Սուշիի հիմնական վնասը հետևյալն է.
Շարունակությունը՝ այստեղ